Dai Dai N'tab

Support Dai Dai naar goud in Beijing!

Dai Dai zoekt nieuwe impuls bij Team Jumbo-Visma

Na succesvolle jaren onder trainer Gerard van Velde maakt Dai Dai per direct een overstap naar Team Jumbo-Visma.

“Ik stap over naar Team Jumbo-Visma. Ik was op zoek naar een nieuwe impuls en kijk er naar uit om te beginnen! Ik wil iedereen bedanken die me heeft geholpen en een bijdrage heeft geleverd aan mijn ontwikkeling. Het team, de staf en Gerard. Zonder hen zou ik niet de atleet zijn die ik nu ben. De mensen van Reggeborgh verlaat ik met pijn in het hart. Het is geweldig wat zij doen voor de schaatssport!
Bedankt en op naar succes 🙏🏽”

Dai Dai tekende een overeenkomst tot en met de Olympische Spelen van Beijng 2022.

Laat een reactie achter

© 2020 Dai Dai N'tab

Thema door Anders Norén