Dai Dai N'tab

Support Dai Dai naar goud in Beijing!

Dai Dai schaatst naar derde tijd van de wereld

Bij de wereldkampioenschappen per afstand heeft Dai Dai beslag gelegd op de derde plaats op de 500 meter. Met een tijd van 34.62 was hij de snelste Nederlandse deelnemer. Alleen de canadees Dubreuil en favoriet Kulizhnikov moest hij voor laten gaan.

Met de wereldkampioenschappen in Thialf is er een einde gekomen aan het seizoen 2020 -2021. Dai Dai kan terug kijken op een zeer geslaagde periode. Na het nationaal kampioenschap op de 500 meter werd hij tevens winnaar van de wereldbekercompetitie (met een eerste, tweede en derde plaats) en sloot hij dit weekend af met een bronzen medaille op het WK afstanden. Alles bij elkaar kan Dai Dai met veel vertrouwen uitkijken naar het Olympische seizoen.

12 februari 2021

Laat een reactie achter

© 2021 Dai Dai N'tab

Thema door Anders Norén